بازگشت به فرم جستجو »

نمایش نتایج جستجو برای

نویسنده: ناصر صداقت


موارد یافت شده: 123

1 - بررسی کیفیت ماندگاری پسته به روش رنسیمت (چکیده)
2 - تخمین زمان ماندگاری پسته در شرایط مختلف نگهداری (چکیده)
3 - Shelf-life Determination of Saffron Stigma: Water Activity and Temperature Studies (چکیده)
4 - Determination shelf life of raw dried pistachio nuts (چکیده)
5 - مدلینگ شرایط نگهداری و بسته بندی پسته خام خشک (چکیده)
6 - استفاده از برچسب های زمان – دما در کاهش ضایعات مواد غذائی (چکیده)
7 - Prediction shelf life of pistachio nuts based on sensory evaluation (چکیده)
8 - بررسی اثر بسته بندی و شرایط نگهداری بر خواص حسی پسته برشته واریته اوحدی (چکیده)
9 - نگهداری و بسته بندی پسته (چکیده)
10 - روش های کاهش یا حذف آفلاتوکسین (چکیده)
11 - Influence of Different Packaging Systems on Stability of Raw Dried Pistachio Nuts at Various Conditions (چکیده)
12 - ارز یابی اثرات جنس بسته و شرایط اتمسفر اصلاح شده بر روی خصوصیات فیزیکو شیمیائی پسته (چکیده)
13 - بررسی اثرات برشته کردن بر ویژگی های کیفی و ترکیب شیمیائی پسته (چکیده)
14 - تاثیر درجه حرارت نوع بسته بندی و زمان نگهداری بر سفتی بافت پسته رقم اوحدی و مقایسه آن با فاکتور های حسی (چکیده)
15 - بررسی تولید انواع فرآورده های پسته (چکیده)
16 - استخراج روغن پسته و بررسی خواص کیفی آن تحت شرایط نگهداری و بسته بندی (چکیده)
17 - بررسی تاثیر محلول پاشی اتفن و بسته بندی MAP بر خصوصیات کیفی آلبالو (چکیده)
18 - بررسی اثر نوع بسته بندی و شرایط نگهداری بر میزان تجمع فلزات کمیاب در کمپوت گیلاس (چکیده)
19 - بسته بندی های رایج در صنایع لبنی (چکیده)
20 - بسته بندی های رایج در صنایع کمپوت و کنسرو (چکیده)
21 - بسته بندی های نوین در صنعت مواد غذائی (چکیده)
22 - ایمنی کاربرد نانو تکنولوژی در بسته بندی مواد غذائی و تاثیر آن بر جامعه (چکیده)
23 - ویژگی و تکنیک ساخت پلیمر های بیو اکتیو (چکیده)
24 - اهمییت بسته بندی و جنبه های ایمنی آن (چکیده)
25 - نانو بسته بندی (چکیده)
26 - Physical and sensory changes in pistachio nuts as affected by roasting temperature and storage (چکیده)
27 - بررسی تاثیر بسته بندی و شرایط نگهداری بر ویژگیهای فیزیکو شیمیائی ،میکروبی و ارگانولپتیک کمپوت گیلاس در نوعی کیسه چند لایه انعطاف پذیر (چکیده)
28 - Influence of Different Packaging Systems on Stability of Raw Dried Pistachio Nuts at Various Conditions (چکیده)
29 - تنوع بسته بندی آب های آشامیدنی (چکیده)
30 - مخاطرات و ملاحظات قانونی استفاده از نانو تکنولوژی در بسته بندی مواد غذائی (چکیده)
31 - بررسی ایمنی استفاده از PET در صنعت بسته بندی مواد غذائی (چکیده)
32 - بسته بندی گوشت و فرآورده های آن (چکیده)
33 - نانو تکنولوژی راهبردی نوین در صنعت بسته بندی مواد غذائی (چکیده)
34 - پلی هیدروکسی آلکانوات ها جایگزین های قلبل تجزیه بیولوژیکی برای پلاستیک ها (چکیده)
35 - استفاده از برچسب های زمان دما در کاهش ضایعات مواد غذائی (چکیده)
36 - تاثیر بسته بندی با اتمسفر تغییر یافته بر خصوصیات کیفی و افزایش عمر انباری دو رقم آلبالو (چکیده)
37 - تاثیر نوع بسته بندی درجه حرارت و زمان ماندگاری بر سفتی بافت پسته رقم اوحدی و مقایسه آن با فاکتور های حسی (چکیده)
38 - بررسی تاثیر نوع بسته بندی و شرایط نگهداری بر پایداری رنگ کمپوت گیلاس(رقم گیلاس سیاه مشهد) (چکیده)
39 - بررسی تاثیر بسته بندی بر میزان تجمع آهن ، قلع و سرب در کمپوت گیلاس (رقم گیلاس سیاه مشهد) طی شرایط نگه داری (چکیده)
40 - بررسی اثرات دمای برشته کردن فرمولاسیون و زمان نگهداری بر ویژگی های کیفی روغن پسته و خصوصیات ارگانولپتیکی آن (چکیده)
41 - بررسی اثر دما، فعالیت آبی و مدت نگه‌داری بر شدت رنگ، عطر و تلخی کلاله زعفران (چکیده)
42 - Physical properties of edible emulsified films based on pistachio globulin (چکیده)
43 - تأثیر روش بسته بندی و دمای نگهداری بر خصوصیات شیمیایی و حسی بیسکویت فشرده (چکیده)
44 - Pistachio Nuts Shelf Life Based on Sensory Evaluation (چکیده)
45 - Influence of Different Packaging Systems on Stability of Raw Dried Pistachio nuts at Various Conditions (چکیده)
46 - Application of Arrhenius Kinetics to Evaluate the Stability of Pistachio Nuts at Various Conditions (چکیده)
47 - Evaluation of Pistachio nuts stability at various conditions based on Metrohm Rancimat (چکیده)
48 - تاثیر نوع بسته بندی و دمای نگهداری بر ویژگی های فیزیکو شیمیائی و حسی آبلیمو (چکیده)
49 - تاثیر فرآیندهای غذایی بر جذب و مهاجرت ترکیبات مواد غذایی بسته بندی شده (چکیده)
50 - روشهای کاهش تخریب آروما در مواد غذایی بسته بندی شده (چکیده)
51 - مروری بر روش های اندازه گیری جذب آروما و مهاجرت مواد بسته بندی در فرآورده های غذایی (چکیده)
52 - بررسی ماندگاری قارچ خوراکی در بسته بندی MAP (چکیده)
53 - بررسی و تعیین حداقل بازدارندگی در استات سدیم بر برخی میکروارگانیسم های عامل فساد در نوشابه های گاز دار (چکیده)
54 - بررسی اثر اسید پالمیتیک بر ویژگیهای مکانیکی ، حرارتی و نفوذپذیری فیلم خوراکی پروتئین گلوبولین پسته (چکیده)
55 - ارزیابی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی آب لیموی بسته بندی شده در ظروف PET (چکیده)
56 - بررسی تغییرات رطوبت، بافت و خصوصیات حسی پسته تحت تاثیر دمای برشته کردن و زمان نگهداری (چکیده)
57 - بررسی تأثیر دما و بسته بندی بر ماندگاری دوغ بدون گاز (چکیده)
58 - بررسی خواص کیفی مغز بنه واریته موتیکا (Pistacia atlantica var. mutica) تحت شرایط نگهداری و بسته بندی مختلف (چکیده)
59 - ویژگیهای فیزیکی فیلم های امولسیونی تهیه شده از پروتئین گلوبولین پسته و اسید استئاریک (چکیده)
60 - کاربرد جاذب های اکسیزن در بسته بندی مواد غذایی (چکیده)
61 - افزایش ماندگاری قارچ تکمه ای(Agaricus bisporus) از طریق شستشوی اسیدی و پوشش دهی با بیو پلیمر ها (چکیده)
62 - کاهش ضایعات با تکنیک های جدید بسته بندی نان و محصولات صنایع پخت (چکیده)
63 - Coffee silverskin as a source of dietary fiber in bread-making: Optimization of chemical treatment using response surface methodology (چکیده)
64 - Application of edible coating and acidic washing for extending the storage life of mushrooms (Agaricus bisporus) (چکیده)
65 - Effect of Physical State of Fatty Acids on the Physical Properties of PGP-Based Emulsified Edible Film (چکیده)
66 - Effect of different storage conditions and packaging on the quality properties of kernel oil from amygdalus scoparia growing wild in Iran (چکیده)
67 - بررسی اثر افزودن اسانس سیر بر ویژگی های مکانیکی، فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی فیلم خوراکی تهیه شده از ایزوله پروتئین سویا (چکیده)
68 - استفاده از تکنیک های نوین در بسته بندی مرغ (چکیده)
69 - بررسی اثر ترکیبات پلاستیکی بر طعم و زمان ماندگاری شیر پاستوریزه و فرا پاستوریزه (چکیده)
70 - مروری بر مقایسه روش های جایگزین و روش های سنتی برای کاهش استفاده از افزودنی های غیر مجاز کنترل کپک خاکستری پس از برداشت در گونه های مختلف انگور تازه خوری (چکیده)
71 - بهینه یابی شرایط استخراج قلیایی فیبرهای رژیمی پوست قهوه و تاثیر آن بر ویژگی های کیفی و ماندگاری نان بربری (چکیده)
72 - Comparison of tp can and flexible pouch on physicochemical, microbial and sensory properties of mashhad blackcherry preserves at different storage conditions (چکیده)
73 - Shelf life Improvement and Postharvest Quality of Cherry Tomato (Solanum lycopersicum L.) Fruit Using Basil Mucilage Edible Coating and Cumin Essential Oil (چکیده)
74 - تعیین کارایی شناساگرهای زمان-دمای طراحی شده برای حفاظت از موادغذایی تازه سرد در مقابل بوتولیسم (چکیده)
75 - اثر ازن محلول در آب بر کاهش آفلاتوکسین پسته واریته اوحدی (چکیده)
76 - اثر بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده و عصاره آبی چای سبز بر عمرماندگاری گوشت چرخ شده ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) (چکیده)
77 - بررسی خواص کیفی مغز بادام وحشی واریته Amygdalus scoparia تحت شرایط مختلف بسته بندی و نگهداری (چکیده)
78 - کاربرد بسته‏ بندی هوشمند در حفظ ایمنی و کیفیت فراورده‏های گوشتی در زنجیره توزیع و مصرف (چکیده)
79 - تأثیر پوشش خوراکی بر پایه‌ی ژلاتین حامل آنتی‌اکسیدان بر پایداری اکسیداتیو پسته‌ی برشته‌ شده (چکیده)
80 - استفاده از پوشش های خوراکی حاوی مواد بیواکتیو در دانه های آجیلی (چکیده)
81 - بررسی تاثیر پوشش خوراکی لیپیدی بر ویژگی های حرارتی و مکانیکی کشمش (چکیده)
82 - بررسی تاثیر دمای خشک کردن بر ویژگی های ساختمانی و رنگ کشمش (چکیده)
83 - جیره های غذایی فشرده حیات و اضطراری (چکیده)
84 - ایمنی کاربرد بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده در صنایع غذایی (چکیده)
85 - شناساگرهای زمان-دما ابزار دقیق پایش کیفیت و سلامت غذا (چکیده)
86 - Assessing Safety of Food Packaging Materials (چکیده)
87 - فیلم های زیست تخریب پذیر بر پایه نشاسته (چکیده)
88 - تکنولوژی بسته بندی میوه هاوسبزیجات برش خورده (چکیده)
89 - دستاوردهای نوین تحقیقاتی در زمینه بسته بندی ماءالشعیر درون بطری های پت (چکیده)
90 - مروری برترکیبات ضد سلامتی و عوامل موثر بر مهاجرت در بسته بندی های بر پایه کاغذ (چکیده)
91 - مروری بر روش های اندازه گیری و کنترل مهاجرت در بسته بندی های بر پایه فیبر های سلولزی (چکیده)
92 - بررسی اثر فرایند فشار هیدرواستاتیک بالا بر ایمنی بسته بندی مواد غذایی (چکیده)
93 - روش های نوین بسته بندی میوه و سبزیجات برش خورده (چکیده)
94 - استفاده از پوشش های خوراکی به منظور افزایش کیفیت و پایداری اکسایشی دانه های آجیلی (چکیده)
95 - کاربرد سیستم‏های بسته ‏بندی فعال و هوشمند در صنعت شیلات (چکیده)
96 - بررسی اثر بسته­ بندی تحت خلأ و پوشش­های خوراکی مونوگلیسرول استئارات و موم کارنوبا بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی کشمش صادراتی (چکیده)
97 - ارائه مدلی یکپارچه برای ارزیابی شناساگرهای زمان-دما به‏منظور حفاظت از موادغذایی دریایی در مقابل بوتولیسم (چکیده)
98 - اثر پوشش خوراکی ژلاتین حاوی آنتی‌اکسیدان بر روی سختی و مؤلفه‌های رنگی پسته‌ی برشته‌ شده (چکیده)
99 - مروری بر اثر فرآیند های پرتودهی و ماکروویو بر ایمنی مواد بسته بندی (چکیده)
100 - تأثیر پوشش خوراکی ژلاتینی حامل آنتی‌اکسیدان بر پایداری اکسیداسیونی و ویژگی‌های حسی پسته‌ی برشته‌ی اوحدی (چکیده)
101 - استفاده از تکنیک های جدید بسته بندی در حفظ کیفیت و طراوت سالاد و سبزیجات تازه (چکیده)
102 - کاربرد بسته بندیهای زیست تخریب پذیز در مواد غذایی (چکیده)
103 - کاربرد پوشش خوراکی کیتوزان در بهبود ماندگاری میوه ها و سبریجات تازه (چکیده)
104 - تکنیک های بسته بندی جهت افزایش ماندگاری میوه ها و سبریجات تازه (چکیده)
105 - بررسی تغییرات وزن , pH و مواد جامد محلول دانه های انار بسته بندی شده با روش سطح پاسخ (چکیده)
106 - بررسی اثر نوع و مقدار ترکیب گرمازا بر میزان گرمای تولیدی و پروفیل زمان-دمای قوطی‌های خودگرم‌شونده (چکیده)
107 - تاثیر شرایط اتمسقر بسته‌بندی بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی پسته‌ی خشک رقم اوحدی (چکیده)
108 - بررسی تأثیر رقم، اسمز، بسته بندی و دمای نگهداری بر ویژگیهای کمی و کیفی برگه ی خربزه (چکیده)
109 - بررسی روش‌های مختلف نگهداری و بسته‌بندی قارچ دکمه‌ای سفید برای افزایش دوره ماندگاری (چکیده)
110 - خواص فیزیکی و مکانیکی فیلم کربوکسی‌متیل‌سلولز حاوی اسانس‌ گیاهی و تأثیر آن بر رنگ گوشت گوسفند (چکیده)
111 - بررسی تأثیر شرایط محیط نگهداری (دما و رطوبت نسبی) و جنس لفاف بسته‌بندی در حفظ کیفیت و افزایش ماندگاری نان بدون گلوتن سورگوم (چکیده)
112 - اثر پوشش خوراکی لیپیدی (گلیسریل منواستئارات و موم کارنوبا) بر زمان ماندگاری کشمش (چکیده)
113 - بررسی مولفه های رنگی دانه های انار بسته بندی شده طی مدت زمان نگه داری (چکیده)
114 - تاثیر بسته بندی بر تغییرات بار میکروبی دانه های انار آماده مصرف طی مدت زمان نگه داری (چکیده)
115 - تاثیر بسته بندی و شرایط نگه داری به منظور بهبود ماندگاری دانه های انار (چکیده)
116 - بررسی اثرپوشش خوراکی کیتوزان و بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده بر بهبود خواص رنگی و حسی فلفل دلمه ای (چکیده)
117 - بررسی امکان کاربرد پوشش¬های خوراکی گلیسرول منواستئارات و موم کارنوبا برای کشمش سبز (چکیده)
118 - مقایسه اثر پیش¬تیمارهای غیرشیمیایی و شیمیایی بر ویژگی¬های کیفی کشمش (چکیده)
119 - بررسی امکان افزایش زمان ماندگاری کشمش سبز با استفاده از پوشش خوراکی موم کارنوبا و اسانس آویشن (چکیده)
120 - تاثیر پوشش¬های خوراکی لیپیدی بر ویژگی¬های فیزیکوشیمیایی و میکروبی کشمش (چکیده)
121 - بررسی اثر شرایط خشک کردن در خشک¬کن کابینتی و پیش¬تیمارهای مختلف بر شدت خشک شدن انگور و ویژگی¬های کیفی کشمش (چکیده)
122 - شیوه های نوین در نگهداری و بسته بندی پنیر فایور دی لات (چکیده)
123 - مواد مرکب زیست تخریب پذیر و نقش آن ها دراصلاح خواص عملکردی فیلم های بسته بندی بر پایه پروتئین ها (چکیده)
لینک های پیشنهادی

 

30 جستجوی اخیر